top of page

MEER INFORMATIE
OVER DE SPECIALE BEHANDELINGEN

Fruitzuur peeling ( Glycolzuur en Salicylzuur)

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

 

Met deze behandeling krijg je direct een frisse huid, hij voelt gladder, voller en egaler aan.

Guasha massage 

Guasha is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong vindt in het verre Oosten. Het is schraaptechniek met een prachtig geslepen steen die op zeer zachte wijze wordt toegepast. De gezichtsbehandeling werkt zeer ontspannend door de zachte, pijnloze strijkingen over de huid. 

Door de guasha-behandeling wordt de energie- en bloeddoorstroming van de huid verbeterd. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd, waardoor de huid er stralend gaat uitzien. De voeding naar de huid wordt verbeterd, net als de uitstraling. Vochtwallen, donkere kringen en rimpels kunnen verminderen. Het collageen wordt gestimuleerd en de gezichtsspieren ontspannen. Daarnaast wordt de lymfedoorstroming verbeterd. Door de massage verstevigd de huid en krijgt deze meer energie.

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar!

 

Bindweefsel massage 

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid.

Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat staat voor de stevigheid van de huid, maar zorgen ook voor de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt.

 

Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

 

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, worden er meerdere behandelingen in kuurverband aan geraden.

 

BIO peeling

Deze volledige biologische peeling is voor elke huid geschikt.

De kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zichzelf van binnenuit.

De krachtige 100% natuurlijke ingrediënten werken zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

Extenso skin improvement.png
SCHOONHEIDSSALON
bio-peeling-foto1-1-550x350.jpg
bottom of page