top of page
BEN JE EEN NIEUW KLANT?

Wat ontzettend leuk dat je een afspraak wilt maken!

Wanneer je nog nooit een behandeling hebt gehad snap ik dat het heel lastig is een goede keuze te maken om de juiste behandeling te kiezen.
Daarom heb ik het heel makkelijk voor je gemaakt en een speciale welkomst behandeling gecreëerd. Deze behandeling staat helemaal in het teken van jou, jouw huid

en je wensen! ​

 

De KENNISMAKINGSBEHANDELING bestaat uit:
Uitgebreide intake, huidanalyse, dubbel reinigen, peelen, onzuiverheden verwijderen, masker & dagverzorging
+ 3 modules naar keuze

incl. mini producten set voor thuis gebruik 

Wil je alleen een losse behandeling- bijv. de PERFECTE WENKBRAUW of HARSEN BOVENLIP & KIN dan kan je deze natuurlijk los boeken.

Ook de MASSAGES zijn los te boeken.

 

Het begint allemaal wanneer je onder aan de pagina je behandeling inboekt. Hier kies je de behandeling en de datum naar keuze en je eerste afspraak is ingepland!

De dag van je eerste behandeling.

De salon is gevestigd in een woonwijk. Kerkuil 20 in Breda. De ruimte is sfeervol en warm ingericht. Je zult je hier gelijk op je gemak voelen. Ook beschikt het over een apart toilet, special voor de klanten voor Brabants beautyhuis.
Je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren.

De behandeling.

Voordat de behandeling begint zal ik een uitgebreide intake houden. Tijdens deze intake bespreken we wat je wit gaan bereiken en wat je wensen zijn. Eventueel medicatiegebruik en/of allergieën komen ook aan bod.

 

Natuurlijk leg ik uit hoe de behandeling en de 3 modules naar keuze worden uitgevoerd. Ik zal je ook helpen om je lange termijn doelen te behalen. Dit doen we door een behandelplan op te stellen met product gebruik voor thuis.

Bij de kennismakingsbehandeling ontvang je een mini producten set voor thuis. Zo hoef je voorlopig even nergens aan te denken en kun je gelijk voelen wat het voor je huid gaat doen.

Na 19 jaar ervaring als huidspecialist weet ik dat wanneer je echt resultaten wilt behalen alles moet kloppen. De juiste producten, aangepaste behandelingen en je levensstijl. Het grootste gedeelte doe je thuis zelf, maar dat laatste stukje, daar help ik je bij! Laten we samen je huid nog beter maken!

In de salon is er WIFI, verschillende drankjes, telefoon opladers en meer om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Alle behandelingen en routines voor thuis worden op maat gemaakt. Alles wordt netjes bijgehouden.

Tot snel in de salon!

KimRegelinkPhotography-16.jpg
KimRegelinkPhotography-22.jpg
KimRegelinkPhotography-11.jpg
bottom of page